Güzel oyuncu Rojda Demirer koronavirüse yakalandı

Güzel oyuncu Rojda Demirer koronavirüse yakalandı
Son olarak ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisinde rol alan güzel oyuncu Rojda Demirer, FOX’un Pastel Film imzalı Son Nefesime Kadar kod adlı dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İddialı dizinin çekimleri geçen günlerde başladı. Rojda Demirer 'Son Nefesime Kadar' dizisinin kadrosuna katılmıştı. Ancak, ünlü oyuncudan kötü bir haber geldi.

Omicron varyantının tüm dünya ile birlikte Türkiye'yi de etkisi altına almaya başladığı şu günlerde, pek çok ünlü isimden koronavirüs haberleri geliyor. Pandeminin gölgesinde FOX’un Pastel Film imzalı 'Son Nefesime Kadar' kod adlı dizisinin çekimleri de geçen günlerde başladı. Ünlü oyuncu Rojda Demirer de "Son Nefesime Kadar" dizisinin kadrosuna katılmıştı.

Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Begüm Birgören, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, İpek Filiz Yazıcı gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin ekibine son olarak katılan oyuncular arasında Rojda Demirer de vardı. Demirer, Deniz Dikilitaş’ın yönettiği, Hatice Meryem’in ise yazdığı dizinin setine çıkmaya hazırlanıyordu.

Ancak ünlü oyuncu koronavirüs test sonucu pozitif çıkınca karantinaya girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.