Hakan Hatipoğlu'ndan sert tepki: Allah katında hesap verecekler

Hakan Hatipoğlu'ndan sert tepki: Allah katında hesap verecekler
Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu sevgililiklerinden çocuklarını kucaklarına alana kadar birçok kötü yorumun hedefi oldu. Bugün 2. Sayfa'ya bağlanan başarılı oyuncu, kendilerine hakaret ve küfür içeren mesajlar gönderen kişilere seslendi.

Lila ile hayatlarına yeni bir başlangıç yapan Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu en çok konuşulan çiftlerden birisi olmaya devam ediyor. Survivor sonrasında ünü daha da fazlalaşan ancak mütevazi hayatıyla dikkat çeken Hatipoğlu çifti, sosyal medyada zaman zaman kötü mesajlar okumaya maruz kalıyor. Söz konusu mesajların sahiplerine isyan eden Hakan Hatipoğlu; 'Ayıptır, günahtır' dedi.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa'ya bağlanan Hakan Hatipoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları
Bir kere çok üzülüyoruz. Biz kızımıza her anne-baba gibi gözümüz gibi bakıyoruz. İlk 6 ay boyunca fotoğrafını paylaşmaya kıyamadık. 6 ay geçti ‘artık yavaş yavaş paylaşalım’ dedik. Sonuçta kızımız bizim en büyük güzelliğimiz bunu insanlar da görsün belki güzel taraflarını örnek alırlar, güzel şeyler düşünürler.

Biz çocuğa kendimiz bakıyoruz. Herhangi bir dadı yardımı falan almıyoruz. Annelerimiz yanımızda oluyor…

Biz bugüne kadar ne yapsak eleştirildi. Yarışmada tanıştık, ‘evleneceğiz’ dedik. ‘Evlenemezler’ dediler…

Evlendik, ‘ne zaman ayrılacaklar’ dediler… Yıllar geçti ‘çocukları olmuyor’ dediler. Dediler de dediler… Şimdi çocuğumuz oldu buna bile laf edenler oluyor.

Ayıptır, günahtır… Biz çok üzülüyoruz. Toplum olarak ne ara bu kadar arsız, hadsiz, kötü niyetli olduk merak ediyorum.

Sosyal medya ile sosyalleşelim derken aslında arkadaşlarımızı, sevdiklerimizi daha da önemlisi ahlakımızı ve kültürümüzü kaybeder olduk.

O kişilere dava açmayı düşünmüyorum. Belki karşı taraf beni yaralamak için bu lafları ediyor ama şunu kimse unutmasın Allah katında herkes bunların hesabını verecek.

Bir bebeğe, melek gibi olan savunmasız bir varlığa kimse bunları söyleyemez. Evet, bunun kanuni bir tarafı olabilir ama daha da önemlisi Allah katında bunun hesabını vereceğini düşünmeli. Ben o kişileri dava etmeyeceğim, sadece Allah’a havale ediyorum.

Çok ağır yorumlar var. Onun hayatıyla ilgili bir şeyler söyleyenler de var fiziki şeyler söyleyen de var…

Ben her zaman şunu söylüyorum; Eğer çocuğumuzu Allah bize engelli bile verseydi ona da bakardık. Başımızın üstünde her zaman… O yüzden böyle şeyleri hiç konuşmamak lazım. Biz vatana hayırlı bir evlat yetiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız…
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.