Halil İbrahim Kurum ile aşk yaşayan Sema Keçik kimdir?

Halil İbrahim Kurum ile aşk yaşayan Sema Keçik kimdir?
Son günlerde kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı ile aşk yaşadığı iddia edilen Sema Keçik hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Muhteşem Yüzyıl'daki tokat sahnesi hala konuşulan Sema Keçik kimdir, kaç yaşındadır ve hangi projelerde yer almıştır?

Dizi dünyasına bomba gibi düşen ilişki söylentisiyle gündeme gelen Sema Keçik'in kim olduğu merak edilerek Google'da araştırma yapılıyor. Sema Keçik kimdir sorusunun cevabı haberimizde.

Sema Keçik, 1965 yılında Ağrı’da dünyaya geldi. Lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü Ses ve Ritm Eğitimi Bölümü’nde tamamladı.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin dansçısı olan Sema Keçik, 2009 yılında rol aldığı Bir Bulut Olsam dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Bir döneme damga vuran, baş rollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli ve Nebahat Çehre’nin başrollerini paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Daye Hatun rolünü canlandırdı. Ardından Aşk Yeniden ve Paşa Gönlüm dizilerinde rol aldı. Sema Keçik, 2017’den bu yana Show Tv’de yayınlanan başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Yeni Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Möhteber karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.