Haluk Levent işitme cihazı alan yardımsevere kahvaltı hazırladı! İşte o görüntü

Haluk Levent işitme cihazı alan yardımsevere kahvaltı hazırladı! İşte o görüntü
Haluk Levent'in kurduğu AHBAP binlerce kişiye umut olmayı sürdürürken ünlü şarkıcı bir yardımsevere hazırladığı kahvaltı ile yine fark yarattı.

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Haluk Levent bu güne kadar binlerce kişi için yardım eli uzattı. Ekibi ile birlikte hayat kurtarmaya ve kolaylaştırmaya çalışan ünlü şarkıcının son icraatı ile bir yardımsevere kahvaltı hazırlamak oldu. Küçük bir kız için ihtiyaç duyulan işitme cihazının temin eden kişiye kahvaltı sözü veren Levent önlüğünü giydi mutfağa girdi. Hazırladığı fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Haluk Levent'e tebrik yağdı.

Bir sosyal medya oluşumu olarak ortaya çıkardığı AHBAP'ı gerçek hayata taşıyan Haluk Levent birçok ilde yardım kampanyaları düzenleyip, muhtaç ellere umut oluyor. Renkli kişiliği ile de dikkat çeken ünlü şarkıcı yardımseverlerinden birine herkesi olumlu yönde şaşırtan bir olaya imza attı.

haluk levent

Yardımseverin evine giden Haluk Levent, aileye kahvaltı hazırladı. Levent, o sırada çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan, “Söz vermiştim… Elif’in işitme cihazını kim alırsa onlara misafir olup yemek yapacaktım. Hasan abinize uğradım bu sabah. Ona ve eşi Dilay Hanıma kahvaltı hazırladım” notuyla paylaştı. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.