Hande Yener'den çıplak fotoğraf açıklaması

Hande Yener'den çıplak fotoğraf açıklaması
Seren Serengil'in çıplak fotoğrafını bir milyonu aşan takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayarak magazin gündemini sallayan ve ünlü sunucuyla davalık olan Hande Yener olayla ilgili açıklamalar yaptı ve pişmanlık duymadığını belirtti.

Önceki günlerde Telifmetre hakkında çıkan tartışmada karşı karşıya gelen Seren Serengil ve Hande Yener geri adım atmıyor. İkilinin kavgasındaki ateş her geçen dakika daha da büyüyor. Önceki gün Levent'te görüntülenen Yener, yaptığı bu çirkin saldırıdan ve başlatmış olduğu kavgadan pişman olmadığını belirterek "Çok güzel oldu." dedi.

Çok güzel oldu
2017 yılının son günlerinde Hande Yener ve Seren Serengil'in "telifmetre" kavgası gündeme bomba gibi düşerken Yener'in Serengil'e yaptığı çirkin saldırıyı ısrarla savunması ve üstüne basa basa "Çok güzel oldu." demesi oldukça dikkat çekti.

"BOŞ KONUŞMAK İSTEMİYORUM"
Aldığı onca eleştiriye rağmen pişman olmadığını söyleyen Yener, "Ben işimi konuşmak istiyorum, boş konuşmak istemiyorum. Çok güzel oldu." dedi.

hande yener

Bot hesaplar!
Halktan gelen tepkiler hatırlatılınca ise Yener, "Halkın tepki verdiği falan yok, bot hesaplardan yazdıranlarla gaza gelip bana boş sorular sormayın. Bilgisiz bir insana sadece listeleri gösterdim" diyerek Serengil'e bir gönderme daha yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.