Hazal Kaya'nın sosyal medya isyanı

Hazal Kaya'nın sosyal medya isyanı
Güzel oyuncu Hazal Kaya Marie Claire dergisine verdiği röportajda kendisine acımasızca yorum yapan sosyal medya kullanıcılarına adeta ateş püskürdü.

Ali Atay ile hayatını birleştirme kararı alan başarılı oyuncu Hazal Kaya, son dönemlerde çığrından çıkan sosyal medya profiline tepki gösterdi. En ciddi ve vahşi şiddet çağlarından birinde yaşadığımızı ifade eden başarılı oyuncu; 'Herkes sanal ortamda birbirini kesiyor. Birçok olumsuz mesaj türünü yazıyorlar' açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Marie Claire Dergisi’ne özel bir röportaj verdi. Gözde Eyibilir’e ait röportajda özel hayatından iş hayatına, şeker hastalığından sosyal medyaya pek çok konuda ilginç açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yazılanları artık zerre kadar takmadığını belirten Kaya, insanların birbirine karşı saygısız olduğuna değiniyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların altına “İğrençsin, çirkinsin, şişmansın gibi yorumlar yazanlara da anlam veremiyor. 5 yıldır oyuncu Ali Atay ile birlikte olan Kaya evliliğe de sıcak bakıyor. İşte Kaya’nın ilginç cevaplarından bazıları…

Hiç tükenmişlik sendromuna girdin mi?
Girdim, tabii ki. Ben de girdim, hepimiz girdik. Girmemek mümkün değil. Tükenmişlik sendromuna yakalanman için 21. yüzyılda yaşıyor olman yeter. Bu da oyuncu hastalığı falan, öyle bir şey değil. Bütün dünya anksiyete şu an. Bütün dünya depresyonda. Herkes tükenmiş durumda, kimse bunu inkar etmesin. En ciddi ve vahşi şiddet çağlarından birinde yaşıyoruz. En fena dönemine de biz denk geldik. Dolayısıyla bunu toplumun bir tabakasına mâl etmek doğru değil. Şu an bütün dünya böyle. O yüzden sosyal medyada insanlar birbirlerini kesiyor; “İğrençsin, çirkinsin, şişmansın, nefret ediyorum senden” gibi yorumlar yazıyor fotoğrafların altına.

Yorumlar seni mutsuz etmiyor mu?
Ay, zerre etmiyor. Bir ara çok üzülüyordum. Hepimizin var öyle hassas olduğu dönemler. Ben okumuyorum bile artık. Yorumlar korkunç. Bir arkadaşıma “Allah belanı versin” diyeni gördüm. Şimdi buralar çok başka yerler. Niye ki mesela? Tanımıyorsun onu. Nasıl bir nefret? Birinin özel hayatıyla bu kadar ilgilenmek, sevgilisini beğenmemek benim algı sınırımın dâhilinde değil. Birini kendi estetik yargılarına göre çirkin bulmak da… Bunu oraya yazmaktan çekinir insan. Bunu ayıp bulmadan oraya yazabiliyor olmak çok ilginç. Dolayısıyla benim onları okumamın hiçbir anlamı yok. Beni sevenlerle kurduğumuz bağ zaten baki.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.