Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü takside yakalandı! Onur Ünlü kimdir

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü takside yakalandı! Onur Ünlü kimdir
Her ne kadar aşk yaşadıkları öne sürülüp ciddi iddialar ortaya atılsa da birliktelikleri kanıtlanamayan ünlü dizi oyuncusu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü'nün beraberliği takside yakalandıkları anda belgelendi. Peki Onur Ünlü kimdir? İşte detaylar...

Leyla ve Mecnun ile adını duyuran ve Türk halkına unutulmaz bölümler izleten Onur Ünlü eğlenmek için Hazar Ergüçlü ile beraberdi. Birlikte eğlenen çift, mekan çıkışının ardından basın mensuplarından kaçamadı.

Sessiz kalmışlardı
HT Magazin'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre, Dudullu Postası ve Gerçek Kesit'te beraber çalışan iki isim sürekli birbirleriyle anılıyor ve haklarında haberler çıkıyordu. Ancak bir türlü belgelenememişti. İddialar karşısında sessizliklerini koruyan ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren ikili, önceki akşam Beyoğlu’nda objektiflere yakalandı.

onur ünlü kimdir hazar ergüçlü

Ünlü saklandı, Ergüçlü'nün yüzü asıldı
Eğlenmek için dışarı çıkan Ünlü ve Ergüçlü, taksiyle geldikleri gece kulübünün önünde basın mensuplarını görünce panikledi.  Şoföre, “Durma gidelim” talimatı veren ünlü çift, 300 metre ileride trafik sıkışınca görüntülenmekten kurtulamadı. Soruları yanıtsız bırakan ikiliden Ergüçlü’nün suratı asılırken Ünlü ise eliyle yüzünü gizlemeye çalıştı.

onur ünlü kimdir hazar ergüçlü

Onur Ünlü kimdir?
1973 yılında İzmit'te doğdu. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi iletişim sanatları bölümünden mezun oldu. Daha sonra ise Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi iletişim bilimleri anabilim dalında yüksek lisans yaptı. 1993-1998 yılları arasında "Ah Muhsin Ünlü" mahlasıyla birçok şiir yazdı. Bu şiirlerini "Gidiyorum Bu" adlı kitapta topladı. 1999 yılında hem senaristliğini hem de küçük bir rol (Umur) oynadığı Deli Yürek dizisi ile televizyon kariyerine de adım attı. Daha öncesinde bir çok kısa film çalışmasında da yer aldı. Onur Ünlü,  Samanyolu’nda yayınlanan  Beşinci Boyut dizisinin senaristliğini yaptı. Fantastik öğelerle yurdum insanı hikâyelerini harmanladığı filmleriyle adından söz ettiren Onur Ünlü, aynı zamanda Polis ya da İtirazım Var gibi filmlerin de senaristliğini üstlendi. Bir süredir dizi projelerinden uzak kalan Onur Ünlü, 2018 yılında bir döneme damga vuran Gerçek Kesit dizisini beyazperdeye uyarladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.