Hira'dan barış haberi! Demet Akalın ve Okan Kurt Paris'e gitti

Hira'dan barış haberi! Demet Akalın ve Okan Kurt Paris'e gitti
Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı mı? Kızları Hira'dan alınan haberler sonrasında ilk açıklama geldi.

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un borcu sebebiyle yaşanan haciz süreci ile birlikte aldığı boşanma kararı iki ay önce resmiyete kavuşmuş ve iki isim yollarını ayırmıştı. Kızı ile yeni bir eve taşınan ünlü şarkıcı burada hayatına beyaz bir sayfa açmıştı. Ancak ayrılık kısa sürdü. Daha önce barışacakları yönünde haberler çıkan ikili buzları eritti ve bir araya geldi. Katıldığı bir programda eski eşine olan özlemi anlatıp 'Özledim, teninin kokusunu özledim' şarkısını söyleyen Akalın ile Okan Kurt barıştı.

Hira'dan video geldi!
Milyonlarca hayranı bulunan Demet Akalın ve Okan Kurt'un barışma haberi sürpriz bir kişiden geldi. Çiftin 4.5 yaşındaki çocukları Hira çektiği video ile bu barışmayı adeta ifşa etti. Anne ile babasının yeniden duyuran küçük kızı Okan Kurt da doğruladı. Paris'e giden çiftin barışarak Türkiye'ye döndüğü öğrenildi.

Yeniden evlenecekler!
Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Okan Kurt yaptığı açıklamalarla yeniden evleneceklerini ilan etti denilebilir. Kurt yayındaki cümleleri arasında Akalın hakkında sürekli 'eşim' demesi bir kez daha gelinlik ve damatlık giyecekleri şeklinde yorumlandı. Çift ikinci kez evlenebilir. Kurt şunları söyledi; “Kızımız bombayı patlattı! Paris’e barışmak için gitmiştik ve barışarak döndük. Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyleri… Hira bizim barışmamızı hep istedi, dadısına da bu isteğini sürekli olarak söylüyormuş hatta yurt dışına gitsinler bana bir tane daha kardeş yapsınlar diyormuş. Henüz aynı evde yaşamaya başlamadık ama zaten gidip geliyordum, bakalım inşallah. Paris seyahatini ben planladım çünkü İstanbul’da çevremizde sürekli muhabirler dolaşıyordu rahat hareket edemezdik. Oraya gidince onu barışmaya ikna etmeye çalıştım. Sonrasında da ikna ettim, Demet’le barıştık. Normalde eve erken dönecektik ancak geç bir saatte dönmeye karar verdik. Ona da durumu bildirdik sonrasında böyle bir video çekmiş. Kendisi 4,5 yaşında böyle bir videoyu bizim isteğimizle çekmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Yoksa neden çocuğumuzu böyle bir şeye alet edelim”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.