Hülya Avşar'dan eski aşkı Sadettin Saran yorumu: Bana ne ya!

Hülya Avşar'dan eski aşkı Sadettin Saran yorumu: Bana ne ya!
Akşam yemeği için bir balıkçıyı tercih eden ve ailesiyle vakit geçiren Hülya Avşar, eskiden birliktelik yaşadığı Sadettin Saran'ın Emina Jahovic ile başladığı ilişki hakkındaki soruya 'Bana ne ya!' diyerek yanıt verdi.

Selfi'deki düşük izleyici sayısıyla gündemde olan Hülya Avşar, Tarabya'da bir balıkçıda ailesiyle yemek yedi. Bütün akşam yeğeni ile vakit geçiren güzel oyuncu torun için birkaç sene sonrayı işaret etti. "Benden çok küçük insanların torunu var. Artık torun sahibi olmanın yaşı hiç belli olmuyor vallahi" diyen Avşar gülümsedi.

Selfi'den pişman değilim
Cüretkar bir afişle yayınladığı Selfi isimli filminin sınıfta kalmasıyla ilgili olarak 'pişman mısınız' diye sorusuna başarılı isim "Üretilen hiçbir şey için pişman değilim. Gün gelir hak ettiği yeri bulur. Ama asla pişman değilim" dedi.

İbo tembellik yapıyor
İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra 'İbo Show' programıyla ekrana döneceği hakkında yorum yapan şarkıcı, "Her gün 1500 kere görüşüyoruz, yürekten destekliyorum. İbo bence tembellik yapıyor. Yapsa, o kadar çok şey hayata geçirebilecek gücü var ki. Bana bir şarkılar söylüyor, ah bir duysanız. O kadar güzel ki bir duysanız. Ama tembellik yapıyor, o da fırsatçı. Eyvah!" dedi.

Bana ne ya!
Muhabirlerin "Eski hayat arkadaşınız Sadettin Saran ile şimdiki sevgilisi Emina Jahovic arasındaki aşkı nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Avşar kızı, "Ahhhh! Cevap vereyim mi? Bana ne ya" dedi ve güldü. Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.