Hülya Avşar'dan yıllar sonra gelen Sibel Can itirafı

Hülya Avşar'dan yıllar sonra gelen Sibel Can itirafı
Her hafta ağırladığı konuklarıyla yaptığı söyleşileri gündem belirleyen Hülya Avşar bu kez de kendisi bombayı patlattı. Programında konuk ettiği Muazzez Abacı'yla dobra bir sohbet gerçekleştiren Avşar kızı, yıllar önce İbrahim Tatlıses ile çalışması için son anda seçilen Sibel Can'ın ardından ağladığı itirafında bulundu.

Her sözü olay olan Hülya Avşar kendi programında adeta bomba etkisi yaratacak itiraf gerçekleştirdi. Bu kez konu İbrahim Tatlıses ve Sibel Can'dı. Güzel oyuncu şu ifadeleri kullandı; “İzmir Fuarı’nda İbrahim Tatlıses ile sahneye çıkacaktık. Afişler basılmıştı. Ancak İbrahim Tatlıses, beni kadrodan attı. Yerime Sibel Can’ı aldı. Büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Çok ağladım. Sibel Can’ı yolasım vardı. Sonra imdadıma Muazzez Abacı yetişti. Beni alt kadrosuna dahil etti.”

Neler yaşandı?
Sibel Can o dönem rahmetli Fahrettin Aslan’ın sahibi olduğu Maksim Gazinosu’nda konser veriyordu. İddiaya göre; Hülya Avşar’a kızan İbrahim Tatlıses, Fahrettin Aslan’ı aradı ve “Sibel’i bu gece gönderdin gönderdin. Yoksa bir daha senin gazinolarının hiçbirinde sahneye çıkmam” dedi. Sibel Can ilk uçakla İzmir’in yolunu tuttu.

ibrahim tatlıses sibel can

Abacı kaza yaptı
Muazzez Abacı, Hülya Avşar’ın programından çıktıktan sonra aracına bindi ve şoförüne, “15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçelim” dedi. Ancak şoförü trafik yüzünden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden gitmek istedi. Araç yolda kaza yaptı. Muazzez Abacı’nın durumu iyi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.