İlker Kaleli'nin gazetecilerle savaşı

İlker Kaleli'nin gazetecilerle savaşı
Geçtiğimiz günlerde basın karşısına çıkmamak için kılı kırk yaran ancak başarılı olamayan İlker Kaleli önceki akşam yaptıklarıyla pes dedirtti. Ünlü oyuncu 3 arkadaşıyla gittiği mekandan ayrılmak için çöplerin atıldı bölümde bekledi ve depodan çıktı.

Oyuncu İlker Kaleli, önceki akşam Arnavutköy'de bir mekanda arkadaşlarıyla yemek yedi. Arnavutköy'de 3 erkek arkadaşıyla vakit geçiren İlker Kaleli, mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırdı.

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda görüntü vermemek için aracını kapıya sıfır yanaştıran yakışıklı oyuncu, çare olmayınca da görevlileri gazetecilerin yanına göndermişti. Bir türlü istediği sonucu alamayan Kaleli, çıkışta da olanlarla bir alakası olmadığını söylemişti. Olayın ardından birkaç hafta geçmesine rağmen sebepsizce tavırlarına devam eden ünlü oyuncu, bu kez bulunduğu mekanın deposundan çıkış yaptı. Mutfağın içinden geçen ve çöplerin atıldığı bölümde bekleyen İlker Kaleli, özel aracını oraya çağırarak, bu kez muhabirleri atlatmayı başardı.

ilker kaleli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.