İngiliz futbolcu eşiyle internette cinsel ilişkiye girdi

İngiliz futbolcu eşiyle internette cinsel ilişkiye girdi
Bir dönem Liverpool forması da giyen ancak Premier Lig'de çok da tutunamayan eski futbolcu Jermaine Pennant'ın eşiyle internet üzerinde cinsel ilişkiye girdiği anların videosu ülkeyi salladı. Üstüne bir de dakika başı para talep edilen görüntülerin ardından tepki yağdı.

İngiltere Premier Ligi’nin eski starlarından Jermaine Pennant, eşiyle birlikte internet üzerinde cinsel ilişki gösterisi yaparken yakalandı.

allice goodwin

Hayranlarından nokta atışı
Pennant’ın dakikası altı sterline izlenebilen cinsel ilişki videosu, İngiliz medyasının gündemine bomba gibi düştü. Futbol yıldızının söz konusu videoda elindeki kendine özgü dövme nedeniyle tanındığı belirtiliyor. Videoyu izleyenlerden biri, “Karısı Alice Goodwin’i tanıdım ancak onu görmeyi beklemiyordum” mesajını paylaştı.

jermaine pennant

Sosyal medya ayağa kalktı
35 yaşındaki Pennant, 32 yaşındaki karısı Alice Goodwin ile 2014 yılında evlenmişti. Eski futbolcu, oğlunun annesi ve nişanlısı Lara Murphy ile de aynı yıl ayrılmıştı. Yıllarca Liverpool’da oynayan Pennant’ın kariyerinde, Şampiyonlar Ligi finali bulunuyor. İngiliz medyasında büyük ses getiren video, sosyal medya kullanıcıları tarafından şaşkınlıkla izlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.