İnternet korsanları Kate del Castillo'nun üstsüz fotoğraflarını yayınladı

İnternet korsanları Kate del Castillo'nun üstsüz fotoğraflarını yayınladı
Dünyada pek çok ünlü hacker kurbanı oluyor. Bunlara son olarak Kate del Castillo eklendi. Ünlü Meksikalı futbolcu Luis Garcia Postigo'nun eşi olan Castillo'nun üstünde hiçbir şey giymediği fotoğrafı sansürsüz olarak internet ortamına sızdırıldı ve görüntü milyonlarca kişiye ulaştı.

Mail ve iCloud hacklemeleri sonucunda birçok ünlü geçmişte çıplak fotoğraflarının yayınlanmasını engelleyememiş ya da çok yüksek bedellerle zorla durdurmuştu. Özel karelere sahip olup da internte fotoğrafları düşen son isim Kate del Castillo oldu

Telefonlarında özel fotoğraflarını bulunduran ünlüler, hacklenmeye devam ediyor. Eski efsane futbolu Luis García Postigo'nun karısının telefonu hackerlar tarafından ele geçirilerek çıplak fotoğrafları sızdırıldı. Bilişim korsanları Kate del Castillo'nun çıplak fotoğraflarını servis etti.

Kate del Castillo çıplak fotoğrafı

SOSYAL MEDYADAN YAYINLADILAR
Meksika futbolunun en beğenilen isimlerinden eski futbolcu Luis Garcia Postigo'nun eşinin açık seçik fotoğrafları, ele geçirildi. Korsanlar, hiçbir uyarı ve talepte bulunmadan fotoğrafları sosyal medyadan yayınladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.