İrem Derici'den reklam iddialarına sert tepki

İrem Derici'den reklam iddialarına sert tepki
Güzel şarkıcı İrem Derici uzun süre sonra yeni bir ilişkiye başladığı Genco Ecer ile Nişantaşı'nda görüntülenirken PR söylentilerine de 'Ağzı olan konuşuyor' dedi.

Nişantaşı'ndaki bir mekan çıkışında görüntülenen İrem Derici yeni sevgilisi ile el eleydi. Mekanda şarkı söyleyen Derici muhabirlerin "Şarkı söylerken Genco Bey'in gözlerine baktınız mı?” sorusuna, "Şarkı söylerken gözlerine bakmadım, resmen ona kilitlendim" cevabını verdi.

Dün magazin gündemini sallayan ilişkilerinin ardından günün en çok konuşulan konusu olan başarılı şarkıcı yeni sevgilisi için "Genco’nun en çok Kıbrıs şivesine bayılıyorum. Hatta bugün anneme Kıbrıs şivesiyle konuştum, kendisi de şaşırdı" dedi.

genco ecer irem derici

Sevgilisi Ecer'in yeni şarkısının yakında çıkacağını söyleyen Derici, basın mensuplarının “İlişkinizin sosyal medyada ve bazı çevrelerde 'PR ilişkisi' olduğu söyleniyor" hatırlatmasına, "Herkes konuşur ama bakın biz burada el eleyiz, birlikteyiz. Hayatta bazı şeyler o kadar kolay değil. Ağzı olan konuşuyor. Bu çok kötü bir şey, isteyen istediğini konuşup yazabilir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.