İrem Derici depresyonda mı? Son paylaşımına yorum yağdı

İrem Derici depresyonda mı? Son paylaşımına yorum yağdı
Ünlü şarkıcı İrem Derici son dönemde yeni sevgilisiyle gündemde. Başarılı isim kestirdiği saçlarla da adından söz ettirdi ancak bazı takipçileri "İrem depresyonda mısın?" sorusunu da sordu.

Değiştirdiği imajıyla takipçilerinin karşısına çıkan İrem Derici son paylaşımı ile binlerce beğeni aldı. Kısacık kestirdiği saçlarıyla dünün en çok konuşulan isimlerinden biri olan Derici'ye yorum yağdı.

Sevgilisi Ataberk Özdene ile yaşadığı birliktelikle adından söz ettiren İrem Derici meydan okumayı da ihmal etmedi ve dobralığını bir kez daha ortaya koydu.

'Kudurun!'
Instagram hesabından kısa kesilmiş saçlarıyla fotoğraf paylaşan İrem Derici fotoğrafa, "Çünkü saçım aşırı cool. Kudurun. Must, tanıdığım en yetenekli ve en derin adamsın. @ondertiryaki şansımızdır. Özledik pırlantamızı daha şimdiden!" notunu ekledi.

irem derici ataberk özdene

Depresyonda mısın?
İrem Derici'nin takipçileri paylaşımı kısa süre içerisinde yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Derici'nin bir takipçisi fotoğrafa, "Çok yakışmış bambaşka biri olmuşsun." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Hayrola İrem depresyonda mısın?"yorumunu yaptı.

irem derici instagram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.