İrem Derici ikizini paylaştı sosyal medya yıkıldı

İrem Derici ikizini paylaştı sosyal medya yıkıldı
Ünlü şarkıcı İrem Derici Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla adeta sosyal medyayı salladı. Başarılı yıldız ikizi gibi benzeyen Amerikan güreşçisi Carmella'nın yer aldığı kareyi takipçilerinin beğenisine sununca binlerce etkileşim aldı.

Magazin dünyası bugün ikizlere taktı. Otilia Fahriye Evcen'in fotoğrafını yayınlayıp 'ikizim olabilir' yorumunu yaparken meslektaşı İrem Derici de Carmella'nın fotoğrfını "İkizim varmış hiç söylemiyorsunuz" notuyla paylaştı.

"Hiç söylemiyorsunuz"
Carmella'nın bir haberini paylaşan Derici, altına şu notu düştü: "Amerikan güreşçi ikizim varmış, adı Carmella, hiç söylemiyorsunuz."

irem derici

Ceceli de işin içinde
Şarkıcının paylaşımını gören yakın arkadaşı Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer, fotoğraf karşısında sessiz kalmadı. Ceceli, "Kız sen boğarsın" derken İmer'de "Vallahi sen sandım" yorumunu yazdı.

irem derici

Yorumlar yağdı
Derici'yi Carmella'ya benzeten takipçileri ise şarkıcıyı yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Şarkıcının paylaşımını gören takipçileri, "Aynısınız vallahi bu kara olur", "Yemin ediyorum ilk baktığımda İrem Derici sandım", "Bu sana senden daha çok benziyor" gibi yorumlar yaptı.

carmella

irem derici

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.