İrem Derici'nin son klibi çalıntı mı? Şok iddialar

İrem Derici'nin son klibi çalıntı mı? Şok iddialar
Daha önce pek çok örneğine rastladığımız 'esinlenilmiş' kliplere bir yenisi daha mı eklendi? sorusu gündemi sallıyor. İrem Derici'nin Ben Tek Siz Hepiniz şarkısına çekilen klibin çalıntı olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Ben Tek Siz Hepiniz şarkısı için Murat Joker ile çalışan İrem Derici'in klibinin çalıntı olduğu iddiaları sosyal medyayı salladı. Kolombiyalı sanatçı Juanes'in Pa Dentro şarkısına çektiği klibin 50 milyından fazla tıklama aldı. lombiyalı sanatçı Juanes'in çıktı.

İrem Derici'nin klibinde ise bu şarkının görüntüleri birebir kopyalanarak izleyicilerle buluşturuldu.

Murat Joker'in, Pa Dentro'nun klibinde yer alan fikir, aksesuvar ve çekim planlarını, İrem Derici'nin klibinde aynen kullandığı görülüyor.

İrem Derici iddiaların ardından şu açıklamayı yaptı: "Eksik bir bilgi var aşkım, Rita Ora'nın klibinden de birebir sahne var, niye kadıncağızın hakkını yediniz. 'Sahte, küçük, mükemmel dünyasında herkes' derken tam olarak kastettiğimiz de buydu. Bak öyle özenirsen olamayacağın insanlara sonuç bu olur: Yan sanayi...

Hiciv her yola gider, ne Jojer ne Papaz kandırabilir bir Sinoplu'yu. Çok da şaapmamak lazım, öykünmemek lazım işte yabancıların kliplerine, kıyınca paraya aynısı oluyormuş bak. Az saçalım, savuralım. "


irem derici ben tek siz hepiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.