İrem Derici'nin yeni sevgilisi Genco Ecer kimdir! Yaşı, kariyeri ve mesleği

İrem Derici'nin yeni sevgilisi Genco Ecer kimdir! Yaşı, kariyeri ve mesleği
Ünlü popçu İrem Derici'nin el ele tutuşarak gezdiği yeni sevgilisi Genco Ecer kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? sorularının yanıtı araştırılıyor. Gündeme bomba gibi düşen bu ilişki sonrasındaki tüm detaylar haberimizde.

İrem Derici yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Başarılı şarkıcı Genco Ecer ile aşk yaşıyor. 32 yaşındaki Ecer bu vesileyle magazin gündeminin de merkezine oturdu. Kıbrıs Türkü olan Genco Ecer'in kim olduğu, mesleği, yaşı ve bugüne kadar yaptıkları araştırılıyor ve hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Güçlü kadın profili çizen İrem Derici bu kez aradığı mutluluğu bulabilecek mi?

El ele görüntülendiler
Başarılı şarkıcı yeni sevgilisi Genco Ecer ile Akaretler'deki bir mekandan ayrılırken basın mensuplarının objektifleri tarafından görüntülendi. Çevrelerinin aracılığı ile başlayan görüşmeleri sonrasında ilişkiye dönüştürdüklerini açıklayan çift utangaç tavırlarıyla dikkat çekti.

Genco Ecer, İrem Derici hakkında "İrem’e şarkı yapmak çok isterim. Benim şarkımı okumasını isterim. Daha önce İrem’i takip ediyordum ama ondan önce hoşlanıyordum diyemem. Konuştukça hoşlandım" dedi.

İlişkilerinin daha yeni olduğunu ifade eden İrem Derici, “Evlilik ve nişan soruları klişe, hayırlısı bakalım" şeklinde cevap verdi.

irem derici genco ecer

Genco Ecer kimdir?
Genco Ecer (13 Aralık 1985, Ankara), Kıbrıs Türkü şarkıcıdır. Annesi Ankaralı, babası ise Kıbrıs Türkü olan Ecer Ankara'da doğdu. Doğumundan kısa bir süre sonra ailesi ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yerleşti. Ecer, U Dönüşü, Yalvarırım ve Vur olmak üzere 3 tane albüme sahiptir. 

2011 yılından bu yana Emre Karabacak ile evli olan, iki çocuk annesi Irmak Ünal'ın üç aydır genç popçu Genco Ecer ile gizli ilişki yaşadığı konuşuluyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.