İrem Derici yırtıldığını zannettiği mayosunu sürekli kontrol ettirdi!

İrem Derici yırtıldığını zannettiği mayosunu sürekli kontrol ettirdi!
Ünlü şarkıcı İrem Derici, tatiline devam ediyor. Çeşme'deki The Beach Of Momo'da görüntülenen Derici, yırtıldığından şüphelendiği mayosunu sürekli olarak arkadaşına kontrol ettirdi.

Meslektaşı Cem Belevi ile aşk yaşadığı iddialarını net bir dille yalanlayan İrem Derici, önceki gün Çeşme'de denize girerken görüntülendi. Çok kısa bir süre denizde kalan şarkıcı, çıkarken mayosunun yırtıldığından şüphelendi. Önceki akşam sahneye çıkan 34 yaşındaki İrem Derici, gündüz de plaja geldi. Şarkıcı, güneş ve denizin tadını çıkarttı. Arkadaşı ile birlikte güneşlendikten sonra denize giren ünlü şarkıcı, suyun içinde sadece beş dakika kaldı.



Mayosu yırtıldı mı?

Denizden çıktıktan sonra siyah renkli mayosunun yırtıldığından şüphelenen İrem Derici, arkadaşına kontrol ettirdi. Mayosunu eliyle sık sık kontrol eden Derici, bir şey olmadığını görünce şezlonguna geçerek güneşlenmeye devam etti. 2014-2016 yılları arasında Rıza Esendemir'le evli olan İrem Derici ve arkadaşı, daha sonra erkenden mekandan ayrıldı.


irem derici mayo

irem derici mayo

irem derici mayo


Cem Belevi ile aşk yaşıyor mu?

Öte yandan İrem Derici'nin (34) aynı yaştaki meslektaşı Cem Belevi ile aşk yaşadığı ve birlikte tatile gittikleri iddia edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, "Sekiz yıllık arkadaşımla tatile gitmem tuhaf bir şey mi? Biz arkadaşız" diye konuştu. Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.