Irmak Ünal Mustafa Sandal'a göndermede mi bulundu!

Irmak Ünal Mustafa Sandal'a göndermede mi bulundu!
Güzel oyuncu Irmak Ünal Instagram hesabından yaptığı açıklama ile adının aşk dedikodularına karıştığı Mustafa Sandal ile ilgili mi göndermede bulundu soruları da beraberinde getirdi. İşte o ifadeler.

Emina Jahovic ile sonlandırdığı evliliğin ardından adı Ceren Hindistan ile anılan Mustafa Sandal'ın kendisiyle birlikte olmadığı anlaşılmış, güzel oyuncu da bir erkekle görüntülenmişti.

İddialar ışığında bir aydır yeni bir sayfa açarak ilişkiye başlayan Mustafa Sandal ile Irmak Ünal'ın birlikteliği bu paylaşımla sona erdi.

Aşk dedikoduları konuşulurken Irmak Ünal sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Irmak Ünal, paylaşımına 'Birkaç çeşit aşk vardır. Biri bencil, cimri, açgözlü ve egoistçedir ve sevgiyi kibri uğruna harcar! Bu kötü ve çirkin türden bir aşktır. Bir diğeri, içindeki iyi her şeyin, nezaketin, düşünceliliğin ve saygının taştığı bir aşktır. Bu yalnızca toplumsal alandaki saygılı davranışlar değil, bir başka insanı biricik ve kıymetli gördüğün daha yüce bir saygıdır. İlki seni hasta, küçük ve zayıf yapabilir fakat ikincisi içindeki gücü, cesareti, iyiliği ve hatta sahip olduğunu bilmediğin bilgeliği ortaya çıkarabilir.' notunu düştü.

İşte o paylaşım;

ırmak ünal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.