Iskra Lawrence hamburger fotoğrafıyla ateş saçtı

Iskra Lawrence hamburger fotoğrafıyla ateş saçtı
Instagram sayesinde adını duyurup yıllar boyunca hayalini kurduğu gibi model olan Iskra Lawrence, paylaşımıyla konuşuldu.28 yaşındaki Lawrence, bir otomobilin arka koltuğunda bikinisiyle hamburger yerken çekilen bir pozunu paylaştı. 

Lawrence "Hayatta pekçok şey gibi hamburger yemenin de kendisini heyecanlandırdığını" belirttiği paylaşımında, takipçilerine zorlukların ardından hayallerini gerçekleştirdiğini belirtti.

FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM- ISKRA LAWRENCE
Takipçilerine esin kaynağı olmak istediğini de belirten Lawrence"Hayat sizin ve isteklerinizi gerçekleştirecek güce sahipsiniz" diyerek onların hayallerini sordu. Lawrence'ın bu mesajına takipçilerinden de yorum yağdı.

Özellikle kadın takipçileri "Iskra Lawrence'ı kendilerine örnek aldıklarını ve herhangi bir kaygı duymadan istediklerini yiyip, kendilerine güvenmek ve görüntülerini sevmek istediklerini" belirtti.

Bazı takipçiler de Lawrence'ın "büyük beden" olarak nitelendirilmesinin saçma olduğunu belirterek "Gayet normal bir fiziği var. Bu durum neden bu kadar büyütülüyor" yorumunu yaptı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.