Itır Esen kimdir? Güzellik tacı neden alındı kaç yaşında

Itır Esen kimdir? Güzellik tacı neden alındı kaç yaşında
Şeyma Subaşı'ndan kısa süre önce boşanan Acun Ilıcalı'nın Itır Esen ile birlikte olduğu iddiaları magazin gündemini salladı. Peki Itır Esen kimdir, kaç yaşında ve kariyeri...

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın Itır Esen ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemini yakından takip edenleri internet başına sürükledi. Binlerce kişi Itır Esen kimdir, kaç yaşındadır gibi sorular sorarak yanıt arıyor. Daha önce bir yarışmada güzelliği tescillenen ancak sosyal paylaşımı nedeniyle aldığı tepkiler sonucu tacı elinden alınan Esen ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.

Itır Esen kimdir?
Birçok defilede yer alan Itır Esen, seslendirme sanatçısı Hayri Esen ve oyuncu Itır Esen'in torunudur. Miss Turkey 2017 finalisti olan Esen, 1999 yılında dünyaya gelmiştir.

İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan Itır Esen,ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı. Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.

Miss Turkey yarışmasında birinci olan Itır Esen'in tacı, 15 Temmuz Şehitleri hakkında yaptığı paylaşımların ardından geri alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.