İzdivaç programlarında adını duyuran Hanife Gürdal başörtüsünü çıkardı!

İzdivaç programlarında adını duyuran Hanife Gürdal başörtüsünü çıkardı!
Evlenmek için geldiği programlarda adını duyran ve sosyal medya fenomeni haline dönüşen Hanife Gürdal dikkat çeken bir karara imza attı ve başörtüsünü çıkardığını duyurdu.

Türkiye onu açıklamaları, sosyal medyadaki paylaşımları ve Umut'a olan aşkı ile tanıdı. Geçen zaman içerisinde adını her geçen gün daha da fazla duyuran Hanife Gürdal internette fenomen oldu. Oyunculuğa da imza atan Gürdal'ın son zamanlarda neler yaptığı, nasıl yaşadığı ve program sonrasındaki hayatı merak ediliyordu. Flaş bir paylaşım geldi ve Hanife Instagram hesabından başı açık bir fotoğraf yayınlayarak başörtüsü takmayacağını açıkladı.

EN BÜYÜK DESTEK SEVGİ'DEN GELDİ
Gelin adayı, bu radikal kararından sonra binlerce takipçisi bulunan ve kazancının bir kısmını elde ettiği Instagram hesabını kapattı. Gürdal yeni açtığı hesabı ise şimdilik kilitli tutuyor. Gelin adayına başını açma kararında en büyük desteği ise 'ın programında tanıştığı Sevgi Akiska verdi. Sevgi Akiska, Instagram hesabından Hanife'nin başı açık çekilen fotoğraflarını "Kimse üzerine gelemez herkes hayatına baksın" notuyla paylaşarak destek verdi.

hanife gürdal


HANİFE GÜRDAL KİMDİR?
Hanife Gürdal, 1995 yılında İzmir'de Torbalı ilçesinde doğmuştur. 3 kardeşi vardır. Tam adı Hanife Ömrüm Gürdal olan Hanife lise mezunudur. 164 cm boyunda ve 59 kg. ağırlığında Hanife Gürdal, 2015 yılının Şubat ayında ATV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı evlendirme programına katıldı. . İlk programında Umut isimli bir gence talip oldu. Umut tarafından reddedildikten sonra Hanife, 10 ay boyunca gelen tüm taliplerini reddetti.


hanife gürdal

10 ayı aşkın süredir Esra Erol'un programında talibini arayan Hanife Gürdal, daha sonra 2015 yılının Kasım ayından itibaren FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'ın evlendirme programında taliplerini aramaya başladı. Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan ve taliplerini bekleyen Hanife Gürdal, karşısına çıkan taliplere ise bugüne kadar hep ret cevabını verdi.

19 Ekim 2016 tarihinde Popstar Bayhan Gürhan, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına katıldı. "Öyle deli gibi esme başım dönüyor" şarkısını söyleyerek stüdyoya giren Bayhan, Hanife Gürdal'a talip oldu. Hanife, Bayhan'la yakından görüşmeyi kabul etti.

2017 yılında Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de başlayan Aşk-ı Roman dizisinde dizi oyunculuğuna başladı. 2018 yılında Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Filmler ve Diziler :
2017 - Aşk-ı Roman (Tv. dizisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.