Janel Parris ile Chris Long'un nedimesi üstsüz görüntülendi

Janel Parris ile Chris Long'un nedimesi üstsüz görüntülendi
Janel Parris ile Chris Long'un evliliğine medine damga vurdu. Düğün hazırlığı sırasında bornozunu düzeltmek isteyen bir medinenin göğsü açıldı.

Pretty Little Liars adlı diziyle kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen oyuncu Janel Parrish, uzun süredir aşk yaşadığı Chris Long ile Hawaii'deki Oahu adasında evlendi.

29 yaşındaki Parrish ve nedimeleri düğün öncesi tüm hazırlıklarını da kaldıkları villanın balkonunda yaptı. Balkonda giyinen, makyajlarını yapan Parrish ve nedimeleri sosyal medyada paylaşmak için de bol bol fotoğraf çekti. Parrish'in nedimelerinden oyuncu Lindsay Anne Taylor, balkonda bornozunu düzeltirken kendilerini uzaktan görüntüleyen paparazzilere yakalandı. Başarılı oyuncunun nedimelerinden biri giymeden önce üstsüz görüntüsüyle olay oldu. Hawaii doğumlu Janel Parris ile Chris Long, hayatlarını birleştirmek için aralarında Jurassic Park'ın da bulunduğu birçok izlenme rekoru kıran filmin seti olan Kualoa Ranch'i seçti. Bu bölge, ünlüler tarafından gözlerden uzak olması ve sunduğu tropikal güzellikler nedeniyle düğün mekanı olarak tercih ediliyor.

nedime

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.