Jelena Karleusa mafya mı tuttu! Flaş iddia

Jelena Karleusa mafya mı tuttu! Flaş iddia
Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'nın yasak aşk yaşadığı iddia edilen Ognjen Vranjes'in peşine mafya taktığı öne sürüldü.

Sırp basını Jelena Karleusa hakkında flaş iddialar ortaya atmaya devam ediyor. Güzel yıldızın gündeme bomba gibi düşen Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes ile yasak aşk iddiası şok etkisi yaratmıştı. İhanet görüntülerinin yer aldığı anlar da Sırp basını tarafından yayınlanmıştı.

Daha önce Türkiye'de de makyajlı fotoğrafın kendisine ait olmadığını açıklayan Karleusa, Ognjen Vranjes'in yayınlattığı karelerin de sahte olduğunu söylemişti. Sırplar bir bomba daha patlattı ve Jelena Karleusa'nın Ognjen Vranjes'in peşine mafya taktığını yazdı. Genç oyuncuya, "Senin kariyerini ve hayatını bitireceğim" şeklinde mesajlar attı.

jelena karleusa

Dava açtı
2 milyon euro'luk tazminat davası açan futbolcu ise şimdi de Jelena'nın peşine Sırp mafyasını taktığını açıkladı. Takip edildiğini belirten genç oyuncu, tehdit mesajlarını da yayınladı. Hayatından endişe ettiğini vurguladı. Ayrıca, Jelena'nın bu olay üzerinden Sırpları ve Boşnakları birbirine düşürmeye çalıştığını söyledi. Takvim’in haberine göre; Ölüm tehditleri alan genç futbolcu, evden dışarı çıkmaya korkuyor. Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Jelena, bu açıklamalar karşısında sessiz kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.