Jet Sosyete'den Ahmet Kural'a şiddet göndermesi!

Jet Sosyete'den Ahmet Kural'a şiddet göndermesi!
Geçtiğimiz haftalarda Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen Ahmet Kural'a Jet Sosyete'den flaş bir gönderme geldi. Kadınlara karşı şiddet konusudna hassas olduğu bilinen Birsel'in dizisinde yaşananlar Kural'ı hatırlattı.

Ahmet Kural ile Sıla arasında yaşandığı öne sürülen şiddet uygulaması iddiasının yankıları sürüyor. TV8'de yayınlanan Jet Sosyete dizisinde oynayan Gülse Birsel'in canlandırdığı Gizem karakterinin şiddet görmesi gerekti. Senaryo gereği gerçekleşecek olan çekimde yönetmen itiş kakış sahnesine çevirince senaryoyu Gizem'den; ‘Yani karışıklı itiş kakış diyorsunuz yani, o zaman şiddet olmuyor öyle mi? Ne güzel kafalar sizin kafalar yemin ediyorum' yanıtı geldi. Bu cevabın üzerine akıllara Ahmet Kural geldi.

Sürüm sürüm sürünecek
Ardından itişme üzerine yıkılmayan Gizem karakteri bu defa "Yıkılmadım ayaktayım. Ne hakla itiyor beni. Biz bu adamlara maço değil psikopat diyoruz. Neden başrolleri böyle manyak manyak yazıyorsunuz. Neden böyle adam oluyor bunlar. Kusura bakmayın düşmem. Düşmeyeceğim hatta gidip bu adamı polise şikayet edecek, mahkemelerde sürüm sürüm süründürecek. Senaryoyu lütfen o şekilde değiştirin. Düşmeyen dik duran kadınlara hepiniz teker teker alıştıracağız" dedi.

jet sosyete ahmet kural

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.