Justin Bieber ile Hailey Baldwin evlendi mi? Flaş iddia geldi

Justin Bieber ile Hailey Baldwin evlendi mi? Flaş iddia geldi
Dünyanın en ünlü şarkıcılarından biri olan Justin Bieber'in geçtiğimiz temmuz ayında nişanlandığı Hailey Baldwin ile evlendiği iddia edildi. Peki çift gerçekten evlendi mi? O isim konuştu...

Şarkılarıyla, ilişkileriyle ve sosyal medyadaki milyonlarca takipçisiyle dünyada ses getiren bir isim olan Justin Bieber'in nişanlısı Hailey Baldwin ile gizlice evlendiği öne sürüldü.

Çift hakkında daha önce çıkan evlilik haberleri karşısında açıklamalarda bulunan Hailey Baldwin bu iddiaları yalanlayarak sosyal medyada uzun bir mesaj paylaşmıştı.

Ancak bu durum gerçek gibi görünüyor. Ünlü aktör Alec Baldwin yeğeninin Justin Bieber ile evlendiği konusunu gündeme getirdi. 60 yaşındaki ünlü isim yaptığı açıklamada; "Gittiler ve evlendiler, detaylarını bilmiyorum" dedi.

hailey justin

Yıllarca flört ettiği Selena Gomez ile evlilik hazırlığında olduğu konuşulurken ayrılık kararı alan Justin Bieber, eski sevgilisi Hailey Baldwin ile geçen temmuzda nişanlanmıştı.

New York Belediye Binası'ndaki Evlilik Bürosu'nda görüntülenen çift, haklarındaki iddiaların asılsız olduğunu açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.