Justin Bieber ile Hailey Baldwin nişanlandı!

Justin Bieber ile Hailey Baldwin nişanlandı!
Dünyanın en çok tanınan şarkıcıları arasında yer alan Justin Bieber daha önce de birliktelik yaşadığı ancak sonrasında ayrılıp tekrar barıştığı model Hailey Baldwin ile dünyaevine girmek için ilk adımı atarak nişanlandı.

Milyonlarca hayranı bulunan Bieber ile Baldwin sonunda nişanlandı. Gelecekleri merakla beklenen ve daha önceki gibi bir sonun da yaşanabileceği konusunda tahminlerin de yapıldığı çift nişanlandı. Instagram'da da hayran sayfaları çifti beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

İnternetteki TMZ sitesinin haberine göre Bieber ile Baldwin Bahamalar'da bir tatil köyündeydi. Sevgilisini bir restorana götüren Bieber, görüntü alınmasını engellemek için restoran çalışanlarının telefonlarını ortadan kaldırmalarını istedi. Daha sonra da Baldwin'e evlenme teklif etti.

justin bieber hailey baldwin

Justin Bieber ile Hailey Baldwin daha önce kısa bir süre birlikte olup yollarını ayırmıştı. 

Bieber, Selena Gomez ile de uzun süre bir dargın bir barışık ilişki yaşamıştı. Nişan haberinin duyulmasının ardından Bieber'ın bazı hayranları sosyal medya hesaplarında "Justin'in nişanlandığını duyunca bir onun için bir de kendim için üzüldüm" ya da "Yazık oldu Selena'ya" yorumları yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.