Karius aşk tazeledi

Karius aşk tazeledi
Beşiktaş’ın Alman kalecisi Loris Karius İstanbul’a gelen sevgilisi Sophia Thomalla ile önceki gün Nişantaşı’nda yemek yedi. Behrooz Restoran’da güzeliği dillere destan sevgilisi ile yemek yiyen Karius, bir an olsun bile elini bırakmayan ve bulduğu her fırsatta kendisini öpen sevgilisi ile İstanbul’da aşk tazeledi

Beşiktaş’a transfer olduktan sonra Türk kızlarının da gönlünü fetheden zaman zamanda sosyal medya hesaplarından çoğu ünlü Türk kadınına özel mesajlar attığı yönünde haberler çıkan Karius’un aşk gezisi gazeteciler tarafından görüntülendi.

Sophia Thomalla, 2010 yılında FHM tarafından dünyanın en güzel 3. kadını seçilmiş ve bir dergiye verdiği röpörtajda sevgilisi Karius’a göz koyan kızlara meydan okumuştu.

Sophia Thomalla, röpörtajda ''Onun için dişi bir aslan gibi dövüşüyorum. Bence etraftaki en güçlü adamlardan biri. Bu yüzden buna ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Benim omurgam sağlam'' demişti.

Kendisini bağımsız bir kadın olarak lanse eden Sophia, "İstediğim zaman uçağa binip İstanbul'a gitme konusunda bir sıkıntım yok" şeklinde konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.