Kemal Doğulu'dan Demet Akalın ve intihar açıklaması!

Kemal Doğulu'dan Demet Akalın ve intihar açıklaması!
Zaman zaman duygusal anlar yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan Kadir Doğulu katıldığı 2. Sayfa programında önemli açıklamalarda bulundu. Demet Akalın'a kırgın olduğunu belirten ünlü DJ, intihar söylentilerini de yalanladı.

Hafta içi yayınlarıyla ekranlara gelen 2. Sayfa programı dopdolu başladı. DJ Kemal Doğulu yaptığı açıklamalarla gündem değiştirecek ifadeler kullandı. Demet Akalın'ın Okan Kurt ile boşanmasının ardından kendisine dönüş yapmadığı için ünlü  şarkıcıyla konuşmadığını belirten Doğulu, tükenmişlik sendromuna girip intihar ettiği iddialarını da sert bir dille reddetti.
 

Şarkılarını çalmıyorum!


Moda yarışmasındaki yorumlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Kemal Doğulu bir süredir ekranlardan uzak. Bu sürede asıl işi olan DJ'liği yapan Doğulu Demet Akalın ile konuşmadığını açıkladı ve kendisine kırgın olduğunu söyledi. Doğulu Akalın hakkında; "Nasıl anlatsam bilmiyorum ama kalbimi kırdı. Hiç bir işi para için değil egom hoşlandığı için yapıyorum. Demet'te benim kalbimi kırdı bende ondan şarkılarını çalmıyorum. Kendimce beni kıran birinin şarkısının 2 bin kişiye çalmam. Olay boşanma evresinde meydana geldi. Demet'i benim arkadaşım zannediyordum. Eşinden boşandığında numaramı değiştirdiğim için önce mesaj attım sonra aradım açmadı. Ben de güzel bir paragraf mesaj yazdım bir daha da konuşmuyorum." dedi.

İki kez kalbüm durdu


Doğulu yayında kalbinin de 2 kere durduğunu söyledi. Doğulu o dönem söylenen intihar iddialarını da yalanladı! Doğulu merdivenlerden düşerek ölümden döndüğünü ve diğer tüm iddiaların yalan olduğunu açıkladı. Kemal Doğulu kardeşi Kadir Doğulu ile de hiçbir zaman küs olmadığını açıkladı. Doğulu gelinleri oyuncu Neslihan Atagül'ün kaprisleriyle set ekibini yıldırdığını iddialarını da yalanladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.