Kenan Doğulu'dan kapora açıklaması

Kenan Doğulu'dan kapora açıklaması
Geçen ay düşen özel uçakta hayatını kaybeden 11 kişi arasında bulunan Mina Başaran'ın dört gün sonra planlanan düğününde sahne alacak olan Kenan Doğulu kendisine ödenen kaporanın iadesi hakkında açıklamada bulundu.

Babası Hüseyin Başaran'ın şirketi Başaran Holding'e ait özel jetle 7 arkadaşını alıp Birleşik Arap Emirlikleri'ne giden ve dönüş yolunda İran hava sahasında 10 kişi ile birlikte hayatını kaybeden Mina Başaran, 14 Nisan'da Murat Gezer ile 500 kişinin davetli olduğu düğünle evlenecek ve tören Çırağan Sarayı'nda yapılacaktı. Sahneye çıkması için de Kenan Doğulu ile anlaşılmıştı.

kenan doğulu

İddiaya göre; Kenan Doğulu düğün için aldığı kaporayı geri vermedi. Çıkan haberlerin ardından Doğulu'nun menajeri Fikret Özonur, Duymayan Kalmasın programına şu açıklamayı yaptı:
"Aldığımız kapora ücretini iade ettik. Düğünle ilgili yazılan çizilen rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır. Başaran ailesi çok sevdiğimiz bir aile. Yaşananlar bizi çok üzmüştür. Çok sembolik bir kapora almıştık. Olay yaşandıktan sonra kaporayı iade ettik."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.