Kerem Bürsin'den 74 yaşındaki oyuncu hakkında açıklama: Çok seksi, onunla öpüşürüm

Kerem Bürsin'den 74 yaşındaki oyuncu hakkında açıklama: Çok seksi, onunla öpüşürüm
Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, bir Youtube kanalında yayınlanan Aşırı ünlülerle kısa görüşmeler isimli programda çok konuşulacak ifadeler kullandı. Bürsin, 74 yaşındaki meslektaşı Helen Mirren'i çok seksi bulduğunu söyleyerek İngiliz oyuncuyla öpüşebileceğini açıkladı.

Serenay Sarıkaya ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra yeni bir sayfa açan Kerem Bürsin katıldığı programda adından söz ettirecek sözler sarf etti. Başarılı oyuncu Youtube kanalına verdiği röportajda Nilperi Şahinkaya, Hande Doğandemir ve Helen Mirren hakkındaki açıklamalarıyla gündeme oturdu. Özellikle Nilperi Şahinkaya konusundaki ifadeleri magazin haberlerinde ses getiren Bürsin, Mirren için kullandığı sözlerle de çok konuşulacak.
 


Doğandemir'in ağzı kokmuyordu

Güneşi Beklerken isimli dizide kendisine partnerlik yapan ünlü oyuncu Hande Doğandemir hakkında konuşan Bursin, “‘Güneşi Beklerken’ dizisinde her saniye öpüşme sahnesi çekiyordum. Başrolü paylaştığım Hande Doğandemir’le öpüşmemizi pek hatırlamıyorum ama ağzı kokmuyordu.” dedi.



Nilperi Şahinkaya sarmısak yiyip...

Açıklamalarına ‘Yaşamayanlar’ isimli dizideki parneri Nilperi Şahinkaya ile ilgili devam eden Kerem Bursin, “Öte yandan ‘Yaşamayanlar’daki partnerim Nilperi Şahinkaya başkaydı. Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da “Gel beni öp” diyordu.” ifadelerine yer verdi.


 

Helen Mirren'i öperim

Kerem Bursin, “Aşık olduğum tek ünlü İngiliz oyuncu Helen Mirren. 74 yaşında ama çok seksi bir kadın. Onunla asansörde mahsur kalsam, o isterse öpüşürüm.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.