Kerimcan Durmaz yaşadığı siteden de mi kovuldu! Flaş iddia gündemi salladı

Kerimcan Durmaz yaşadığı siteden de mi kovuldu! Flaş iddia gündemi salladı
Son dönemde müstehcen fotoğraflarıyla gündemde olan Kerimcan Durmaz'ın bir darbe de komşularından yediği öne sürüldü. İddiaya göre ünlü DJ yaşadığı siteden kovuldu.

Instagram'da uçak seyahati sırasında paylaştığı müstehcen bir fotoğraf sonrasında sevenlerinin sırt çevirdiği Kerimcan Durmaz'a komşuları da darbe vurdu. Skandalın ardından bir anda ortadan kaybolan ve her ne kadar özür dilese de yalnız kalan ünü DJ Amerika'ya gitti. İddiaya göre ABD bahanesini öne sürse de Kerimcan Durmaz'ın yaşadığı siteden atıldığı dile getirildi.

Kirası 30 bin lira
Kerimcan Durmaz iddialara göre Acarkent'te yaşadığı lüks villadan kovuldu. Acarkent'in sahibi Erdal Acar'ın, "Siteyi terk etsin, onu burada kimse istemiyor" dediği söylendi ancak Kerimcan gitmeyince iddialara göre güvenlikler eşliğinde siteden çıkarıldı. Bunun ardından 30 bin Tl kiraya oturduğu lüks villasını boşaltan Kerimcan, soluğu Amerika'da aldı. Hatta ortaya atılan bir diğer iddia ise Kerimcan'ın komşularının onu istemediği hatta Erdal Acar'a şikayet ettiği yönünde. BOXER Dergisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.