Kim Kardashian sosyal medyayı ateşe verdi!

Kim Kardashian sosyal medyayı ateşe verdi!
Kim Kardashian her fotoğrafıyla olay oluyor. Ünlü yıldız yatakta çektiği selfie pozu ile sosyal medyayı salladı. Erkeklerin yüreklerini hoplatan Amerikalı Kardashian'ın seksi fotoğrafı milyonlarca etkileşim aldı.

Instagram'ın en fazla takipçi sayısına sahip isimlerden biri olan Kim Kardashian 3 milyon beğeni aldığı fotoğrafla adeta deprem etkisi yarattı. yatakta yatarken çektiği bikinili fotoğrafıyla erkeklerin yüreğini hoplatan Amerikalı yıldıza tepki de vardı.

Üzerine giydiği Channel marka bikiniyle selfie pozu verip Instagram hesabından paylaşan Kim Kardashian'a beğeni ve yorum yağmuru yapıldı. Hayranlarıyla paylaştığı bu kare sonrasında aldığı etkileşim rekor düzeyde olan güzek yıldız bununla da kalmadı

kim kardashian

Bu ateşli fotoğrafın ardından, 13 yaşındaki fotoğrafını paylaştı.

kim kardashian

Sadece göğüs uçlarını kapatan, ince bel ve kasıklarını gözler önüne seren küçük bir siyah Chanel bikinili pozu, hayranları arasında tartışma yarattı. Kimi hayranı "çok güzelsin, ateşlisin!" derken kimi hayranı "sen nasıl çocuk annesisin, hiç utanmıyor musun? Senin kocan resmen palyaço nasıl izin veriyor bu hallerine!" diye tepki verdi.

kim kardashian

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.