Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in kardeşi de oyuncu çıktı

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in kardeşi de oyuncu çıktı
Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren oyuncu Feyza Civelek'in kardeşinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterine hayat veren oyuncu Feyza Civelek, şu günlerde gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu madde almaya çalışırken polis ekiplerine yakalanan Civelek'in dizide canlandırdığı Nilay karakterinin akıbeti bilinmezken şimdi de kardeşi ile oldukça konuşuluyor.

664ee632bfb90411.webp

Feyza Civelek, vermiş olduğu bir röportajında annesi Melis Civelek'in Kızılcık Şerbeti'nin senaristi olmasıyla Nilay karakterini elde etmediğini, dizinin seçmelerine giderek bileğinin hakkıyla Nilay karakterine seçildiğini vurgulamıştı. Feyza Civelek'in Kızılcık Şerbeti'ndeki karakteri Nilay'ın oldukça tutulması ile birlikte şöhret basamaklarına adım adım tırmanırken, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla kardeşinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı.

civeleks.webp

Feyza Civelek'in kardeşi de sevilen dizide oyunculuk yapıyor

Feyza Civelek, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderide erkek kardeşinin doğum gününü kutlayan bir fotoğraf paylaşması ile kardeşinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı. Feyza Civelek'in kardeşi Ömer Nadir Civelek'te Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde site görevlisinin oğlu Ömer karakterine hayat veriyor.

1716137-kizilcik-serbeti-nin-nilay-i-feyza-civelek-in-kardesi-bakin-kimmis-664ef287f316d.jpg

Ömer Nadir Civelek ve Feyza Civelek kardeşlerin oynadığı iki dizininde senaristlerinden biri anneleri Melis Civelek olması gündeme yeniden anne torpili iddialarının söylenmesine neden oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.