Korunma talebine bir red daha!

Korunma talebine bir red daha!
Yılın ihaneti olarak manşetlere düşen Demet Şener ve İbrahim Kutlay'ın evliliklerini bozduğu iddia edilen Edvina Sponza'nın korunma talebi ikinci kez reddedildi.

Demet Şener’in, eşi İbrahim Kutluay’la yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü Edvina Sponza, 3 hafta önce İstanbul Aile Mahkemesi’ne Şener’den korunmak istediğini belirttiği bir dilekçe vermişti.

Şener’in kendisi hakkında haksız paylaşımlarda bulunduğunu iddia eden Edvina Sponza, sosyal medyada hakarete maruz kaldığını öne sürmüştü. Sponza’nın daha önce başka bir adliyeden talep ettiği korunma talebinin reddedildiğini belirten mahkeme, yeni bir olay yaşanmadığı için korunma talebini reddetti.

Mahkemeye başvuran Edvina Sponza, 6 ay süreyle korunma talep etmişti.

DEMET ŞENER'E İHANET BELGELERİNİ GÖNDERMİŞTİ
Kendisinin sosyetik Edvina Sponza ile aldatıldığını söyleyen Demet Şener geçmişte şu açıklamayı yapmıştı: “Ben kendisinden normal bir tazminat talep ettim ama onu bile ödemeyi kabul etmedi. Benim asıl sitemim, kızgınlığım bizi hâlâ zor durumda bırakmasınadır. Bu işi başka şekilde hallederdim fakat hukuk yoluna başvurmayı tercih ettim” dedi. İhanetin bütün belgelerini bizzat Edvina Sponza'nın şoförü ile kendisine gönderdiğini söyleyen Şener “Bütün belgeleri bizzat Edwina Sponza bana gönderdi, kayıtları fotoğrafları her şeyi, beni haberdar etmek istedi herhalde”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.