Kubilay Aka'ya iğrenç mesaj: Annenin ve kız kardeşinin başına tecavüz gelsin

Kubilay Aka'ya iğrenç mesaj: Annenin ve kız kardeşinin başına tecavüz gelsin
Çukur'un başarılı oyuncusu Kubilay Aka'ya Instagram'dan öyle bir mesaj geldi ki herkesin kanı dondu. Bir Instagram kullanıcısı; "İnşallah annen ve kız kardeşin tecavüze uğrar" yazdı. Aka, dava açacağını açıkladı.

Daha önce pek çok ünlüye atılan sapkın, küfür ve hakaret içerikli mesajı görmüştük ancak Kubilay Aka'ya gönderilen ileti ise ünlü oyuncu başta olmak üzere binlerce kişiyi şoke etti. Başarılı oyuncuya bir kullanıcının yazdığı iğrenç mesaj annesi ve kız kardeşine yönelikti. Sevgilisi Miray Daner'in 23. yaşını kutlamasıyla sevinen Aka'ya büyük şok yaşattılar.

Miray Daner'in iki yıldır birlikte olduğu yakşıklı oyuncuyla fotoğrafını paylaşarak; ''Daha nice güzel anılar biriktirmemiz dileğiyle, iyi ki doğdun'' yazdı. Aka ise ''Kalbin kadar güzel anılara'' karşılığını verdi.

İnşallah annen ve kız kardeşin tecavüze uğrar
Aka ise gelen şoka uğradı. Biakipçisi, yakışıklı oyuncuya "Hayatımda gördüğüm en iğrenç çiftsiniz. Sen Miray'dan ayrılmadığın sürece inşallah annen ve kız kardeşin tecavüze uğrar" şeklinde bir mesaj attı. Kubilay Aka, "Sizlerin dilek ve eleştirilerinize sonsuz saygım var. Ama kadın tecavüzünün desteklenmesine ve bunun annem ile kız kardeşim üzerinden yapılmasına öfkem var" deyip bu kişiye dava açacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.