Lindsay Lohan'ın aşk yaşadığı Murat Aslan kimdir?

Lindsay Lohan'ın aşk yaşadığı Murat Aslan kimdir?
Dünyaca ünlü oyuncu Lindsay Lohan'ın Murat Aslan ile birliktelik yaşadığına dair iddiaların ardınan tatil yaptıkları Mikonos'ta çıkan fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü. Sürpriz aşk sonrasında Murat Aslan kimdir? soruları da soruluyor. İşte detaylar...

Adriana Lima ile ilişki yaşayan Metin Hara'dan sonra bir süper yıldız daha Türkiye'nin yolunu tuttu. Murat Aslan ve birlikte olduğu iddia edilen Lindsay Lohan hakkındaki bilgiler merak konusu haline gelirken araştırmalar da başladı. Günün en çok sorulan soruları arasında 'Murat Aslan kimdir?' sorusu yer alıyor.

MURAT ASLAN KİMDİR?
Murat Aslan Uludağ'daki Kartanesi Otel'in sahibi. Aslan Nakliyat'ın da yönetim kurulunda. 2005'te Deniz Akkaya ile birlikteydi. Deniz Akkaya, Murat Aslan'ın kendisini dövdüğünü ve kulağını sağır ettiğini söyleyerek dava açmıştı. Murat Aslan 1 yıl hapis cezası almış bu da 9 bin TL para cezasına çevrilmişti. 

Murat Aslan'ın Deniz Akkaya'dan önce 2001 yılında Demet Şener ile birliktelik yaşadığı da biliniyor.

Murat Aslan 2009'da sosyetik iş insanı, Lotus İnşaat'ın ortaklarından Beyza Uyanoğlu ile Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de evlendi.

Bu evlilikten bir çocukları oldu. 20017'de 8 yıllık evlilikten sonra boşandılar.

Hizmetçisi soymak istdi
Murat Aslan geçen aylarda evdeki yardımcısının gazabına uğradı. Aslan, Miami'de tatildeyken hizmetçi, gece eve aldığı üç erkek tanıdığıyla evdeki kasayı soymaya çalıştı. Evde anormal bir durum olduğunu düşünen komşular polisi çağırınca, üç erkek kasayı açamadan kaçtı. Yardımcı kadın ise sorguda suçunu itiraf etmiş ve tutuklanıp cezaevine kondu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.