Mahkemeden ihanet ve zina kararı

Mahkemeden ihanet ve zina kararı
Ajda Pekkan'ın eski sevgilisi Bülent Çavuşoğlu aleyhinde açılan davada suçlu bulundu. Evli olduğu tarihte ünlü popçuyla birliktelik yaşadığını iddia eden eski eşi hakkında dava açılan Çavuşoğlu hakkında karar verildi.

Bülent Çavuşoğlu (50), kendisinden 22 yaş büyük Ajda Pekkan (72) ile aşk yaşıyordu. Tuğçe Eyilik, eşi Bülent Çavuşoğlu’nun Ajda Pekkan ile aşk yaşadığını öğrenince, 2014 yılında boşanmıştı. Bu ilişki o tarihten bu yana devam ediyordu. Ancak Ajda Pekkan ve Bülent Çavuşoğlu mart ayında ilişkilerini bitirdi.

Tuğçe Eyilik 15 Eylül 2006’da Bülent Çavuşoğlu ile evlenmiş, Kasım 2008’de oğulları Efe Paşa’yı dünyaya getirmişti. Tuğçe Eyilik, 2011’de eşinin kendisini Ajda Pekkan ile aldattığını iddia etmiş ve dava açmıştı.

ajda pekkan

BOŞANMA ZİNAYA BAĞLANDI
Olaylı bir sürecin sonunda Aralık 2014’te şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmışlardı. Ama ihanete uğradığını söyleyen Tuğçe Eyilik olayı yargıya taşıdı. Mahkeme Bülent Çavuşoğlu’nun sadakatsizlik yaptığına karar verdi ve boşanmayı zinaya bağladı.(Posta-Halil Karamuk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.