Mehmet Ali Erbil 258 gün sonra taburcu oldu! Yeni hayatında ilk açıklama

Mehmet Ali Erbil 258 gün sonra taburcu oldu! Yeni hayatında ilk açıklama
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yaklaşık 9 aydır mücadele ettiği savaşı kazandı ve bugün taburcu oldu. Adeta yeni bir hayata başlayan Erbil, basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu.

Evinde geçirdiği kaza sonucu düşen ve kaburgalarında kırıklar oluşan Mehmet Ali Erbil aynı zamanda 'Kaçış Sendromu' hastalığına da yakalanmış ve yoğun bakım ünitesinde aylarca tedavi görmüştü. Kaldığı hastaneden bugün sabah saatlerinde taburcu edilen ünlü şovmeni basın mensupları elinde 'Yeni hayatına hoş geldin' yazılı pasta ile karşıladı.

Yaşadığı süreci anlatan Mehmet Ali Erbil, “Kötü bir tablo ile karşılarına geldim. Ellerine sağlık beni bu günlere getirdiler. Askerlik bile 6 aya indi. Ben 8,5 ay kaldım. Bandanam nerede” diyerek espri yaptı. Doktorlara ve hastane yönetimine teşekkür eden Erbil, “Işıl (Köylüoğlu) Hanım beni hayata döndürdü. Koridorda Mehmet Ali Bey Mehmet Ali Bey diye bağırınca ben hayata döndüm” dedi.

mehmet ali erbil

İnanmıyorum!
Mehmet Ali Erbil, “İlk başlarda yoğun aldığım ilaçlarla kaslarım eridi. O süreci de fizik tedavi ile kurtardık. 8 ayda bir yatakta yatan hastalar büyük acılarla karşılaşır. Allah'a şükür çok iyi bakıldığımız için acım olmadı. Yürüyeceğime inanmıyordum. Hayatımda ilk kez başıma böyle bir şey geldi. Kız kardeşim Yeşim doktor getirdi ve bana bakarak yürüyecek dedi. Genelde sağ elimi kullanıyorum ama ilk sol elim hareket etti. Dünya sanki yeniden benim için keşfedilmiş gibi oldu.

Sonra ağ elime hareket geldi. İnşallah ayaklarıma da hareket gelecek. Öncelikle kızlarıma ve aileme çok teşekkür ediyorum. 8 ay boyunca kapımdan ayrılmadılar. Gizli gizli yoğun bakıma geldiler. Damadım duaları bana yeniden öğretti. Gözümü bile açamıyordum. O dua okuyordu ben tekrar ediyordum” dedikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Mehmet Ali Erbil, eşleri Muhsine Kamiloğlu, Nergis Kumbasar, Tuğba Coşkun, kızları Sezin, Yasmin Erbil, oğlu Ali Sadi ve yardımcılarıyla birlikte hastaneden ayrıldı. Erbil'in bileğindeki pozisyon almasını kolaylaştıran denge bilekliği afo dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.