Mehmet Ali Erbil ile Ceren Hindistan aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

Mehmet Ali Erbil ile Ceren Hindistan aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi
Verdiği yaşam mücadelesinden galip ayrılan ve taburcu olan Mehmet Ali Erbil ile ilgili flaş bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şovmenin meslektaşı Ceren Hindistan ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ardından gözler taraflara çevrildi ve beklenen açıklama geldi. Mehmet Ali Erbil ile Ceren Hindistan aşk mı yaşıyor? İşte detaylar

Yıllardır aşk dedikodularıyla magazin gündemini meşgul eden Mehmet Ali Erbil bir kez daha haberlere konu oldu. Kaçış sendromunu yenerek taburcu edilen ünlü şovmen hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. Son günlerde hafızasını sildirdiği haberleriyle adından sıkça söz ettiren Ceren Hindistan ile aşk yaşadığı öne sürüldü. 
 


Aşk değil yaprak sarması

İddiaların ardından 2. Sayfa canlı yayınına bağlanan Ceren Hindistan, iddiaları şu sözlerle yalanladı: "Aşk filan yok. Mehmet Ali Erbil benden yaprak sarması istemişti onu götürdüm. Yıllardır ağabeyim gibidir. Böyle bir şey söz konusu olamaz."

Ceren Hindistan seksi fotoğraf


Ceren Hindistan kimdir?

27 Şubat 1989 tarihinde Ankara'da doğan Ceren Hindistan, Aslen Kars, Sarıkamışlıdır. Babasının büyükbabası Hindistan'dan Kars'a göç ettiğinden, soyadları Hindistan olmuş.  Ankara Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi mezunu olan Hindistanlı, 2007 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasına katılıp son 10 finalistlerinden oldu. Yarışma sonrası yönetmen Abdullah Oğuz'un teklifi ile kendisinden bir yaş büyük abisi ile İstanbul'a yerleşerek Workshop'lara katılmaya başladı ardından dizi filmlerde yer aldı.

2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan oyuncu. Filmlerde ve dizilerde oynamaktadır.Ceren Hindistan 2014 yılında iş Ada'mı Ümit Aslan ile bir ilişkiye başlamış imam nikahı kıymış ve bu ilişkiden Temmuz 2015 te bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Eşi Ümit Aslan ile yollarını Ocak 2016 da ayırmıştır.

Ümit Aslan 2018'de Ceren Hindistan'a "Kızımızın böbreğinde kötü huylu bir tümöre rastlandı. Ama annesi kemoterapi görmesine izin vermedi" diyerek dava açmış, Arya'nın velayetini de istemişti.

Ceren Hindistan da "Ümit beni hamileyken kemerle 7 kere dövdü, elinden zor kaçtım" açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.