Mehmet Ali Erbil, şapka uzatıp Araplardan para topladı

Mehmet Ali Erbil, şapka uzatıp Araplardan para topladı
Özel yaşantısıyla sıkça gündeme gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün gittiği bir restoranda Arap müşterileri görünce şapka uzatıp para topladı. O anlar sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Son aylarda yaşadığı genç aşkı ve kızı ile olan atışmalarıyla oldukça konuşulan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yine yaptığı enteresan bir hareketle herkesi güldürdü.

Geçtiğimiz gün sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydığını belirten Erbil, gittiği bir restoranda Arap turistleri görünce kendini tutamadı ve aklına gelen ilginç yöntemle muziplik yaparak herkesi güldürmeyi başardı.

Arap turistlere şapka uzatarak para topladı

Mehmet Ali Erbil, yemek yiyen 4-5 kişilik Arap turist grubunu görünce espri yapıp yanlarına giderek para topladı. Ünlü şovmen, ilk olarak dans etmeye başladı ve ardından turistlere şapka uzatarak para atmalarını istedi.

O anlara gülerek karşılık veren Araplar, şaşkınlıklarını gizlemeye çalışsa da Mehmet Ali Erbil'e Türk Lirası vererek karşılık verdi.

mehmet-ali-erbil-arap-turistlerden-para-toplamak-icin-dans-etti-1714999511-436-x750.webp

Mehmet Ali Erbil'in dans edip para topladığı anlar Araplar başta olmak üzere restorandakiler tarafından an bean kayda alındı. Erbil, paraları topladıktan sonra masadan ayrılarak restoran çalışanlarına paraları bahşiş olarak verdiği görüldü. Mali'nin restoranda yaptığı o ilginç halleri sosyal medyada oldukça konuşularak gündem oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.