Mehmetçik Kutül Amare Eva Dedova kimdir, kaç yaşında - Instagram fotoğrafları

Mehmetçik Kutül Amare Eva Dedova kimdir, kaç yaşında - Instagram fotoğrafları
Dün başlayan Mehmetçik Kutül Amare dizisinde Victoria dizisine hayat veren Eva Dedova Türkiye'nin gündemine oturdu. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Dedova hakkında öğrenilmek istenen birçok bilgi var. Peki Eva Dedova kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar ve tüm bilgiler...

Eva Dedova kimdir sorusu Google'da günün en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. Binlerce izleyici güzelliği ile ekranlara damga vuran Victoria'nın gerçek adı, Eva Dedova'nın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İşte Eva Dedova'nın biyografisi ve hayatı hakkındaki bilgiler haberimizde bulunuyor.

EVA DEDOVA KİMDİR?
Eva Dedova 22 Şubat 1992’DE Kazakistan’da doğmuştur. Rus asıllı Türk oyuncudur. Eva Dedova Taldykorgan, Kazakistan’da büyüdü. BKM’de yer aldıktan sonra Çok Güzel Hareketler Bunlar programında rol aldı. Kavak Yelleri dizinin son sezonunda Öykü Akyol karakterini canlandırdı. Daha sonra 2011 yılında Kavak Yelleri dizisine dahil oldu ve Öykü karakterini canlandırdı. 2012 yılında Yalan Dünya dizisinde kısa bir rol aldı. 2013’te Azeri yazar Elçin Efendiyefin aynı adlı romanından uyarlanan Mahmut ile Meryem filminde Aras Bulut İynemli ile başrolu paylaştı. Eva Dedova 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Tatya rolü ile izleyici karşısına çıktı. Oyuncu şimdilerde Babam ve Ailesi dizisinde rol almaktadır. Spor yapmaktan gezmekten ve yeni yerler keşfetmeyi seviyor.

eva dedova

Mehmetçik kut’ül Amare dizisindeki Victoria karakteri
23 yaşında, İngiliz İstihbaratı'nın İstanbul'daki casuslarından biridir. Görünen mesleği öğretmenlik olan Victoria, zeki, kurnaz ve güzelliği sayesinde birçok erkekten istediğini alabilen biridir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum