Melek Mosso orta parmağı ile kadınlara akıl verdi!

Melek Mosso orta parmağı ile kadınlara akıl verdi!
Son dönemin en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan Melek Mosso, bir konserinde kadınlara yönelik mesajının ardından orta parmağını gösterince tepkiler de beraberinde geldi.

Söylediği şarkılarla müzik dünyasına farklı bir soluk getiren Melek Mosso bu kez eleştirilerin hedefine oturdu. Bir konserinde kadın haklarını savunurken bacaklarını açan Mosso, sözlerinin sonunda orta parmak işareti yaptı.

Mosso; “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun, kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var kimsenin kanatları altında durmanıza ihtiyacınız yok. aksini söyleyenlere parmak kaldırın” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada tepki yağdı!
Ünlü şarkıcının bu hareketi sonrası Twitter'da yorum yağdı. Birçok kişi Melek Mosso'ya tepki gösterdi.

melek mosso orta parmak işareti

 

Melek Mosso kimdir?

Melek Mosso, son dönemde özellikle YouTube'ta oldukça popüler bir şarkıcı. 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri'de doğan Melek Mosso, aslında şarkıcının sahne ismi. Gerçek adı Melek olan şarkıcının gerçek soyadı ise Davarcı. Şarkıcının sahne soyadı olarak kullandığı 'Mosso', İtalyanca bir müzik terimi. Mosso, 'gittikçe hızlanarak' anlamına geliyor.

melek mosso orta parmak işareti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.