Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal aşk mı yaşıyor! İlk paylaşım

Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal aşk mı yaşıyor! İlk paylaşım
Emina Jahovic'ten boşandıktan sonra birçok isimle adı aşk dedikodularına karışan Mustafa Sandal'ın iki aydır Melis Sütşurup ile birlikte olduğu iddia ediliyordu. İlk paylaşım sosyetik güzelden geldi.

Ve yılın bombası patladı! Mustafa Sandal'ın bir süredir aşk yaşadığı öne sürülen Melis Sütşurup paylaştığı görüntülerle adeta iddiaları doğruladı.

Milano kaçamaklarında aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup İtalya'nın ardından Tayland'a gitmişti. Yarım asıra yaklaşan yaşı ile kendisinden 20 yaş küçük sevgilisiyle birlikte doğum gününü kutlayan başarılı şarkıcı bombayı patlattı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre aşka gelen Melis Sütşurup Roma'da aşka geldi. Kartalkaya'ya giden sosyetik güzelin çektiği video da olay oldu ve bir kez daha söylentileri güçlendirecek bir delil olarak kabul edildi.

Bir çocuğu var
Bir çocuk annesi Sütşurup, şarkının şu kısmını paylaşarak hem aşkı itiraf etti hem de Musti'ye mesaj gönderdi:
"Orda bir dur rahatla / Bundan sonra seni kimse üzemez / Nefes al bir daha bir daha da seni kimse çözemez / Sanki kaderimi fırtınamda yazmışlar / Gel bana."

İki oğlunun annesi Emina Jahovic'le 11 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitirip adı pek çok güzelle anıldıktan sonra gönlünü Sütşurup'a kaptırdığı iddia edilen Musti'den ise ne zaman karşı atak geleceği merak konusu oldu.

'Keşke duysanız'
Melis Sütşurup, önceki akşam Musti'nin parçasını dinlerken çektiği videoya "Demiştim, keşke arkada çalan şarkıyı duysanız diye" notunu düştü.

Musti'nin Gel Bana'sı
Oldu bi kere
Kalp uydu sana
Ne dersen de
Vazgeçmem artık
Gel bana
Gel bana

İçimde bir tutku
Sürekli bir kurgu
Bakınca görüyorum
Seninle hayatı
Gel bana
Gel bana.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.