Mert Fırat taht sorusunu yanıtlamadı

Mert Fırat taht sorusunu yanıtlamadı
Ünlü oyuncu Mert Fırat geçtiğimiz günlerde nişanlandığı ve evlilik için gün saydığı İdil Fırat ile ilgili olarak kına salonuna tahtla gelmesi sorusunu yanıtsız bıraktı.

Önümüzdeki hafta İdil Fırat ile evlenecek olan Mert Fırat Cihangir'de basın mensuplarının sorusuna yanıt vermedi. Nişanlısının tahtla salona gelmesi günlerdir konuşulan ve sosyal medyada sert dille eleştirilen İdil Fırat hakkında konuşan başarılı oyuncu "Yorum yapmak istemiyorum" dedi.

Uzayıp gidecek
Nişanlısı İdil Fırat'ın kına gecesinde salona tahtla gelmesi sosyal medyada çok eleştirilen oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi: "Şimdi konuşursam, konu çok uzayıp gidecek. O yüzden yorum yapmak istemiyorum. Bana sinema, tiyatro ve dizi sorun..."

Salona tahtla gelmişti
İdil Fırat, Sait Halim Paşa Yalısı'nda kına yaptı. İdil Fırat, salona 4 kişinin taşıdığı taht şeklindeki 'tefour' üzerinde girdi. Fırat'ın tahtı ise sosyal medyada adeta alay konusu oldu.

Didem Soydan da katıldı
Sosyetik güzeli eleştirenlerden biride manken Didem Soydan oldu. 34 yaşındaki manken, İdil Fırat'ın yut dışında eğitim gördüğü okullara vurgu yapan bir mesajı paylaştı. Didem Soydan, bu tweete İngilizce olarak, "Kızı Malatya'dan çıkarabilirsin ama Malatya'yı kızdan çıkaramazsın" yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.