Merve Sanay pizzacıya şok yaşattı! Çıplak kapıyı açtı

Merve Sanay pizzacıya şok yaşattı! Çıplak kapıyı açtı
Sosyal medyada verdiği pozlarla olay yaratan Merve Sanay siparişini getiren pizzacıya çıplak halde kapıyı açınca gündeme oturdu. Merve Sanay fotoğrafları

Birbirinden cesur fotorğaflarıyla 1 milyondan fazla takipçiye ulaşan Merve Sanay'ın son videosu da olay yarattı. Yemek için verdiği pizza siparişinde kapıyı çıplak açan Sanay'a tepki de gecikmedi.

Tepki gösterdiler
Her gün binlerce kişiye ulaşan ve etkileşim alan Merve Sanay'ın paylaşımı herkesi şaşırttı. Bir arkadaşının çektiği videoda üst tarafta iç çamaşırı bulunan Sanay, kapıyı bu halde açtı. Sosyal medyada paylaştığı video ile kısa sürede çok sayıda beğeni alan genç sosyal medya fenomenine tepki de vardı. Sanay'ın bir takipçisi paylaşıma, "Ya bu nasıl iş böyle bir bunu yapmadığınız kalmıştı." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise "Bu nasıl cesaret böyle yazıklar olsun." yorumunu yaptı.

MERVE SANAY FOTOĞRAFLARI

Hayran bıraktı
Instagram hesabından cesur fotoğrafını paylaşan Merve Sanay, takipçilerini kendine hayran bırakmıştı. Sanay'ın paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.