Merve Sevi eşinden neden boşandı? Avukatından açıklama

Merve Sevi eşinden neden boşandı? Avukatından açıklama
Ünlü oyuncu Merve Sevi'nin eşi Çalkan Algün'den boşandığı iddialarının yalanlaması sonrası dün şoke eden bir açıklama geldi.

Bir buçuk yıl önce Çalkan Algün ile evlenen Merve Sevi, uzun süredir haklarında çıkan ayrılık iddialarını yalanlamış ve birlikteliklerinin devam ettiğini dile getirmişti. Sosyal medyada birbirlerini silen çiftin ardından daha da alevlenen söylentiler ışığında tek celsede boşandı.

Barış Akarsu ile oynadığı diziyle Türkiye'nin gündemine giren ve her geçen gün başarısını kanıtlayan Merve Sevi özel hayatında bu ilerleyişini sürdüremedi. Evlilik hayatında sorunlar yaşadığı iddiasıyla hakkında daha önce iddialar olan güzel oyuncu eşinden ayrıldı.

Yalanlamıştı
Sevi, o iddiaları "Ayrılık yok sadece Instagram sayfalarımızı kişisel kullanma kararı aldık" diyerek yalanlamıştı. Çift, boşanma haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu.
 
Avukattan açıklama
Merve Sevi'nin avukatının yaptığı açıklama şu sözlere yer verildi: "Müvekkilim Merve Sevi ile Çalkan Algün; aile bütünlüğünü olumsuz etkileyen taraflar arasındaki uyumsuzluklar nedeni ile ortak hayatın sürdürülmesinde gerek toplumsal gerek taraflar açısından korunmaya değer bir yarar kalmadığı hususundan hem fikir kalarak, birbirlerini daha fazla yıpratmamak adına kurmuş oldukları evlilik birliğini anlaşmalı olarak sonlandırmaya karar vermişlerdir. Tarafların bu ortak karar doğrultusunda; İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi nezdinde tarafımızca açılan anlaşmalı boşanma davasında sayın mahkemece 05.12.2018 tarihinde boşanmalarına karar verilmiştir."

merve sevi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.