Merve Taşkın artık bakire değil!

Merve Taşkın artık bakire değil!
Sosyal medyadaki cesur pozları ve sivri açıklamalarıyla dikkat çeken Merve Taşkın'ın merak ilişkiye girdiğini itiraf edip bakire olmadığını söylemesi herkesi şaşırttı.

Dünyanın pek çok ülkesinde ünlü isimlerin katıldığı bekaret açıklamasına Türkiye'den Merve Taşkın eklendi. Sosyal medyada Loris Karius'un attığı mesaj sonrasında bir araya geldiğini öne sürerek gündem olmayı başaran Taşkın, son paylaşımıyla bir kez daha şaşırttı.

Ünlü fenomen kendisine ait profilden yaptığı itirafta artık bakire olmadığını dile getirdi. Instagram'daki hikaye sekmesi kısmından paylaşımda bulunan Taşkın  "Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım. Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim" dedi.

Tepkiler gecikmedi
Bir anda binlerce hatta milyonlarca kişiye ulaşabilen Merve Taşkın'ın bu açıklamaları takipçilerinin yanısıra yakınlarından da tepki topladı. Bir arkadaşı "Ne diyorsun? Sil şunu" şeklinde mesaj attı, Merve Taşkın ise "Ne var bunda sanki bakire insan kaldı. Beni yargılayabilecek bakire insan yok ki yargılasın" yazdı.

Durumu kabullenmekte zorluk çeken arkadaşı ise "Sadece 2 gün uzaklaştım, ne ara yaptın?" dedi. Merve Taşkın, geçen günlerde Instagram üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.