Merve Taşkın üstsüz fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı!

Merve Taşkın üstsüz fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı!
Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, binlerce kişinin takip ettiği Twitter profilinden paylaştığı üstsüz fotoğrafıyla bomba etkisi yarattı.

Cesur pozlarıyla her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmayı başaran Merve Taşkın'ın son fotoğrafı da olay oldu. Taşkın, göğüs uçlarını kapatarak çektiği üstsüz fotoğrafıyla binlerce beğeni aldı. Twitter hesabından yaptığı paylaşımı tepkileri de beraberinde getirdi. Bakirelik açıklamasıyla da daha önce gündem olmayı başaran Taşkın'ın futbol dünyasında da adı geçmişti.
 


İki futbolcu için konuşuldu

Sosyal medya hesabıyla bir hayli ünlü olan Merve Taşkın'ın, Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius ile görüştüğünü iddia etmesi futbol ve magazin gündemine oturmuştu. Taşkın sonrasında ise Emre Mor'un kendisine attığı özel mesajı ifşa ederek hakkında konuşulmasını sağlamıştı.

merve taşkın


Alışverişte soyundu

Şimdilerde yakın arkadaşlarıyla Tokyo'da olan Merve Taşkın, her anını sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. Dün arkadaşlarıyla alışverişe çıkan ve beğendiği ürünleri alıp almaması konusunda takipçilerine danışan Taşkın, kıyafet alışveriş yaparken sınırları zorladı. Twitter hesabından üzerinde sadece etek olan fotoğraflarını paylaşan Taşkın, "Etek güzel mi aşkolar alayım mı?" diye sordu. Taşkın'ın paylaşımına binlerce yorum geldi.

merrve taşkın çıplak


Ölene kadar bakireyim!

Merve Taşkın, 26 gün önce Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken bakireliği hakkında da açıklama yaptı. Fenomen Merve Taşkın, "Bakireliğini gerçekten kaybettin mi?" sorusuna "Bakireyim. Yani bilimsel olarak bakireyim. İlk ilişkimden sonra kadın doğum uzmanına gitmiştim ve esnek olduğumu ve bunun çok nadir olduğunu, normal doğum yapana kadar bakire kalacağımı söyledi. Ölene kadar bakireyim yani" cevabını vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.